cart

Sponsor worden

Word ook sponsor van The Wallaby’s

Inmiddels bestaat onze rugbyclub alweer meer dan 40 jaar (2019). De puur Venlose vereniging heeft daarmee een rijke rugbyhistorie opgebouwd. De vereniging groeit gestaag, met name omdat de club veel tijd en energie steekt in de jeugd, want zoals altijd geldt zeker ook bij ons: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. 

Om deze groei door te zetten, hebben we naast een groep actieve vrijwilligers ook bedrijven nodig die ons financieel support kunnen geven. Want net zoals op het rugbyveld, moet er samengewerkt worden om doelstellingen te kunnen behalen. Want rugby is teamwork, óók met betrekking tot sponsoring!

Wij hebben voor ieder bedrijf, onderneming of andere organisatie altijd een pasklaar antwoord op uw wensen. Wij luisteren naar uw vragen en gaan kijken wat voor u het meest interessant is om zichtbaar te worden binnen onze club en bij onze supporters en relaties. Dat heeft alles te maken met uw doelstelling, budget en mogelijkheden.

Wij gaan kijken wat wij voor u kunnen betekenen want: u doet iets voor ons, dan doen wij ook iets voor u. Graag komen we met u in contact om vrijblijvend de mogelijkheden te verkennen.

Wilt u meer weten, stuur dan een e-mail naar sponsoring@wallabys.nl of bel naar 06 28 73 91 70 (Andries van de Wiel).