cart

Jeugd

Jeugd heeft de toekomst. Daar zijn wij als The Wallaby’s goed van bewust. We werken dan ook hard aan de naamsbekendheid van zowel onze vereniging als de sport die we beoefenen. Door het geven van clinics voor scholen en organisaties, bijvoorbeeld jeugd sociëteiten en kindervakantiewerken, willen we dit meteen goed aanpakken. Tevens beogen we ons rugby aanbod doordacht en afgestemd op leeftijd aan te bieden. Doordat we zelf pas weer een aantal jaren gefocust zijn op de jeugd willen we ook een zeer laagdrempelige entree bewerkstelligen voor nieuwe (jeugd)leden.

Onze jeugdtrainingen worden door ervaren trainers gegeven. Om de groepsgrootte toch aantrekkelijk te houden wordt er momenteel nog gemengd getraind.

The Wallaby’s beoogt om binnen enkele jaren de leeftijdscategorieën steeds verder te optimaliseren en groeiend kader te krijgen voor deze belangrijke doelgroep. Om dit te realiseren staat opleiding centraal. Opleiding voor onze leden, maar ook voor ouders!

We streven ernaar dat onze jeugd zich op hun gemak voelt, met plezier naar de training komt en gaat, veel lacht en ook nog eens écht leert rugbyen.

De kernwaarden welke binnen rugby zo belangrijk zijn komen vanzelfsprekend ook bij de trainingen van de jeugd veelvuldig aan bod. Deze kernwaarden zijn: Teamwork, Respect, Plezier, Discipline en Sportiviteit.

De betreffende leeftijdscategorieën worden in dit menu elk in een eigen submenu beschreven.