cart

Inschrijving/Contributie

Lijkt jou rugby een leuke sport? Doe een keer mee!

Je bent van harte welkom op een van onze trainingen. Het maakt niet uit of je veel ervaring hebt of juist nog helemaal niet.

Hoe gaat het in zijn werk? Wil je je opgeven om een keer mee te trainen of wil je meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@wallabys.nl. Je hebt de volgende sportspullen nodig: noppen/voetbalschoenen, stevig shirtje en broekje, in het clubhuis kun je een bitje kopen.

Zie voor de trainingsdagen en -tijden: Lid worden / Trainingstijden.

 

Contributie

De contributie wordt per seizoen gefactureerd. Van de contributie moeten wij als vereniging een vast bedrag betalen aan Rugby Nederland. Dit bedrag is verschillend voor jeugd en senioren en betalen we voor het gehele jaar, ook als je gedurende het seizoen lid wordt. Wanneer je na aanvang van het seizoen – 1 augustus – inschrijft, zal het contributiebedrag worden aangepast aan de lengte van het resterende seizoen.

Wij kunnen niet in ieders portefeuille kijken, dus mocht je het contributiebedrag niet in eens kunnen betalen dan valt er altijd wel iets te regelen. Stuur dan een e-mail aan penningmeester@wallabys.nl. Je kunt dan met de penningmeester een betaalregeling treffen.

Of neem even een kijkje in het submenu ‘Jeugdsportfonds‘.

Bij nieuwe leden wordt de contributie na inschrijving binnen 2 weken gefactureerd. Pas na voldoen van de contributiegelden zal het lid worden aangemeld bij Rugby Nederland.

 

Inschrijfformulier

Na een proefperiode van 4 weken,  kun je besluiten om te stoppen, maar je kunt je natuurlijk ook lid maken van onze mooie vereniging. Dit doe je doormiddel van een inschrijfformulier in te vullen en deze via de trainer/coach bij de ledenadministratie te laten afleveren. Het inschrijfformulier is via de trainer/coach te verkrijgen of achter de bar in ons clubhuis. Je kunt deze natuurlijk ook altijd doorsturen via een e-mail naar secretaris@wallabys.nl.

Zodra je inschrijfformulier is ontvangen krijg je een e-mail ter bevestiging dat de inschrijving is verwerkt en je eventueel nog een pasfoto moet aanleveren. Meestal ontvang je bij deze bevestiging ook direct de contributiefactuur.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

 

Veranderingen/uitschrijvingen

Wanneer je je lidmaatschap wilt veranderen of op wilt zeggen, stuur dan een e-mail aan secretaris@wallabys.nl. Ook verhuizingen, veranderingen telefoonnummer en/of emailadres kan doormiddel het sturen van een email.

Lidmaatschap voor het nieuwe seizoen beëindigen dient vóór 1 juni van het lopende seizoen te zijn ingediend, hierna zullen de lidmaatschappen automatisch worden verlengd.