cart

Jeugdsportfonds

Sporten is belangrijk. Niet alleen voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid, maar zeker ook om in contact te komen met andere mensen. Sporten kan je op eigen initiatief doen, bijvoorbeeld door te Rugbyen op een veldje, maar juist sporten in clubverband is van grote waarde voor de ontwikkeling van een kind.

Het jeugdsportfonds Venlo wil kinderen, die door financiële problemen niet in clubverband kunnen sporten, op een doeltreffende manier ondersteunen. Door de bijdrage van het Jeugdsportfonds kunnen ook deze groep kinderen kennis maken met ons alom geprezen verenigingsleven.

Heeft u moeite met het betalen van de contributie neemt u dan contact op met de penningmeester. Wellicht komt u in aanmerking voor een bijdrage uit het Jeugdsportfonds Venlo. Uw aanvraag wordt vertrouwelijk behandeld. Mail naar penningmeester@wallabys.nl

Kijk voor meer informatie op de site van het Jeugdsportfonds Venlo (opent in nieuw venster)

Te weinig geld voor rugby?
Wil je kind graag op rugby, maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Ze zijn er ook voor zzp’ers met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt. Zij betalen voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar de contributie en eventueel de spullen zoals sportkleding.

Hoe werkt het?

  1. De aanvraag voor een bijdrage wordt gedaan door een intermediair. Dit is bijvoorbeeld de juf, meester, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam;
  2. De intermediair doet, in overleg met jou, een aanvraag;
  3. De intermediair hoort vaak binnen 3 weken of de aanvraag goedgekeurd is en laat dit je dan weten;
  4. Na goedkeuring kun je je kind aanmelden bij The Wallaby’s;
  5. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaald de contributie direct aan de sportclub/lesgever. Je ontvangt zelf geen geld.

Let op: Er moet ieder jaar een nieuwe aanvraag gedaan worden.
Zie hier de informatie op de site van Jeugdfonds Sport & Cultuur.